Kaart van de Zuidelijke Ardèche

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij een “eigen” Google Map van de Zuidelijke Ardèche gemaakt. Deze kaart toont u onze favoriete plekken en adressen die uw vakantie tot een unieke ervaring maken, meer dan 70 plekken binnen 20km!

Een gedetailleerde kaart dus, met nog meer informatie over restaurants, onze favoriete plekken om te zwemmen, toeristische bezienswaardigheden, onze favoriete artisten dorpen, de grotten zoals Grotte Chauvet of die van Orgnac, wijngaarden en panoramische vergezichten om de prachtige zonsondergangen boven de Gorges de l’Ardèche te bewonderen.

Om toegang te krijgen tot onze Google Map, klikt u op de kaart hieronder en vervolgens op het verzoek om toegang te krijgen. Hiervoor is een gmail.com adres nodig. Zodra het verzoek wordt geaccepteerd ontvangt u een bevestigingsmail.

Eenmaal de bevesting ontvangen, druk u voor een volledig scherm op het “marker” symbool in de rechterbovenhoek. Wanneer u op een pictogram klikt, opent deze met informatie over de betreffende locatie. Elke pictogram bevat foto’s, een beschrijving in het Frans en Engels, links naar de websites en facebook pagina’s en in veel gevallen video’s.

Deze kaart van de Zuidelijke Ardèche is gemaakt in Google’s My Maps en vervolgens naar onze website geïmporteerd.

Indien u vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met mij opnemen, ik help u graag.

Tips & Uitleg over hoe we onze Kaart van Zuid-Ardèche optimaal kunnen gebruiken

Carte Map Ardeche